35 nap :-) van hátra..., ma bizony megosztom a szívemnek oly kedves padlizsán receptemet, ami majd mindenki kedvence lesz, amint megkóstolja....
egy éve talán, hogy egy főzögetésem során összeállítottam egy a megszokottól eltérő, de nagyon ízletes padlizsán csodát..., aki megízlelte, mind tudni akarta, honnan a recept, én büszkén feleltem, minden egyes ...
alkalommal, hogy ez bizony az én kreációm, a Nóra-féle Padlizsán, nemes egyszerűséggel:-)
majd rá egy fél évvel egy idegennyelvű szakácskönyvet lapozgatva ért a sokk, amikor megpillantottam a NóraPadlizsán fotóját egy jó 10évvel ezelőtt publikált könyvben:-)
hát ilyen ez a konyha világ, nagyon újat nehéz kitalálni, de az jó érzéssel töltött el, hogy ezt az elsőre talán szokatlannak tűnő kombinációt más is finomnak gondolta!
majd rá egy fél évvel egy idegennyelvű szakácskönyvet lapozgatva ért a sokk, amikor megpillantottam a NóraPadlizsán fotóját egy jó 10évvel ezelőtt publikált könyvben:-)
hát ilyen ez a konyha világ, nagyon újat nehéz kitalálni, de az jó érzéssel töltött el, hogy ezt az elsőre talán szokatlannak tűnő kombinációt más is finomnak gondolta!